Снимка БулфотоТрима летовници погълна морето само за един ден. Трагичните инциденти са

...
Снимка БулфотоТрима летовници погълна морето само за един ден. Трагичните инциденти са
Коментари Харесай

Трима се удавиха за ден в морето

Снимка Булфото

Трима летовници погълна морето само за един ден. Трагичните произшествия са станали на три разнообразни места по южното черноморие в неохраняеми зони, написа " Монитор ".

``
реклама

Черната серия почнала в към 12 часа на обяд в неделя. Първата покруса се разиграла на плажа в местността " Иракли " край Обзор. Жертвата е 48-годишна бургазлийка, която плажувала дружно със брачна половинка си и приятелско семейство. Компанията пристигнала малко по-рано и се настанила на неохраняемата линия. Жената влезнала сама в морето и се отдалечила на към 40 метра във вътрешността от брега. Приятелите и мъжът и разбрали, че е в неволя прекомерно късно. Те видели, че се бори с течението и вълните и се хвърлили да я избавят, само че не съумели да оказват помощ. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не съумяла да се пребори. Турист от Враца първи стигнал до нея и я измъкнал на брега, само че бургазлийката била към този момент мъртва.

Вторият съдбовен случай е станал на плаж „ Делфин “ край Ахтопол. Жертвата е 44- годишен пловдивчанин, който бил на отмора в близкия къмпинг. Обстоятелствата към случая към момента не са изяснени. Сигналът е подаден от туристи, които забелязали натрупа във водата. Тялото на удавника е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ при УМБАЛ – Бургас.

Третият случай е с адрес Поморие, където е умрял 64-годишен софиянец. Той се е удавил в морето край местността „ Косата “ в към 17 часа в неделя. Тялото му е било намерено от летовници на пясъчната линия на неохраняем плаж пред почивна станция „ Мак “ - Габрово.

От няколко дни по южното черноморие има рискови бурни талази и мъртво неспокойствие. В неделя тримата туристи евентуално са станали жертви на подводните течения и ями.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР